Je kunt bij Liekendiek Hair & Beauty terecht voor…

Haarverzorging

Naast de bekende haarbehandelingen, zoals knippen en haarkleuring, bieden wij ook luxe treatments aan:
– hair treatments
– scalp treatments

Hieronder kun je meer lezen over onze scalp treatment.

Scalp Treatment

Deze treatment is rijk aan hydratatie en bevat antioxidanten die het haar diep reinigen en verzorgen. Rijk aan vitamine C en citroengras wordt het haar gestimuleerd en versterkt.

De scalp treatment is een intensieve wellness treatment voor hoofdhuid en haar. Onder het genot van een heerlijke hoofdhuid massage in combinatie met het gebruik van essentiële oliën komen lichaam en geest weer tot rust. De hoofdhuid krijgt een intensieve hoofdhuid reiniging met de Hinoki Scalp Exfoliating gel. Deze gel bevat houtdeeltjes van de Hinoki boom. De exfoliating gel verwijdert de opbouw van talg en dode huidcellen.

Na de hoofdhuid reiniging wordt de hoofdhuid verzorgd met de Bamboo Scalp Nourishing gel. De bamboo nourishing gel bevat organische Makino bamboe blader-extracten en natuurlijke pentavitine. Een unieke combinatie van planten en kruiden extracten zorgen voor een kalmerende werking en vult de natuurlijke vochtbalans aan. Vitamine B3 verzacht en menthol verkoelt de hoofdhuid. De lengtes en punten van het haar worden verzorgd met de Bamboo Moisturizing Hair Treatment. Na het inwerken en een heerlijk kopje ontspannende thee, wordt het haar uitgespoeld en naar wens gesteld.

Sugar Waxing

Wat is Sugar Waxing?
Sugar waxing is een zachte en veilige methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een op suiker gebaseerde pasta. Het is een minder pijnlijke manier van ontharen dan bijvoorbeeld harsen. De mildere bestanddelen en behandeling zorgen ervoor dat het zelfs prima geschikt is voor een gevoelige huid of op kwetsbare plekjes, zoals het gezicht. Sugar wax bestaat uit 100% natuurlijke producten zoals water, honing, oliën en uiteraard suiker. De sugar pasta heeft een lauwwarme temperatuur wanneer het wordt aangebracht en wordt, in tegenstelling tot een traditionele wax, met de richting van de haargroei mee verwijderd.

Lash Lifting

Lash Lifting is een innovatief proces dat de haartjes dikker maakt. Het geeft de natuurlijke wimpers een prachtige krul en direct voeding aan de haarstructuur.

Deze behandeling is ontwikkeld om de conditie van natuurlijke wimpers te beschermen, versterken, verbeteren en verfraaien. Wij werken met het enige product ter wereld waarvan klinisch is bewezen dat het de wimper haartjes in drie sessies gemiddeld 24% dikker maakt. Naast de dikte van de al gegroeide haartjes beïnvloed het ook de wortel en de aanmaak van keratine wordt hierdoor gestimuleerd.

Een totale lash lift filler behandeling duurt ongeveer 60-75 minuten. Wij hebben 8 maten siliconen schildjes waarmee elk oog de perfecte lift kan krijgen.

Wenkbrauwen Shapen

Een eerste oogopslag geeft ook een eerste indruk. Een goed gemodelleerde wenkbrauw geeft namelijk een open blik en laat je ogen stralen.

Wenkbrauwen shapen gaat verder dan het gebruikelijke epileren. Bij het shapen van de wenkbrauwen wordt er gekeken naar de vorm van je gezicht en geluisterd naar je wensen. Wij zullen dan ook eerlijk zeggen wat haalbaar is en wat niet.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd. Ga je ook voor het verven van de wenkbrauwen dan is dit onze volgende stap. Er wordt een keuze gemaakt tussen suiker waxen of threading in combinatie met epileren. De huid wordt verzorgt en gekalmeerd en indien nodig nog een finishing touch.